Seneste Nyheder

Kalender kommende aktiviteter

Klik her for at oprette en profil

Rideudstyr:

Du SKAL have en godkendt ridehjelm/cykelhjelm på, når du rider. Der kan lånes ridehjelme på rideskolen, men for at være sikker på at den passer ordentligt bør du købe din egen. Ridehjelmen skal være godkendt efter Dansk Ride Forbunds standard.
Gummistøvler med en lille hæl, kan bruges som ridestøvler i starten. Kondisko eller snøresko, samt sko/støvler med dybe riller i sålen, må under ingen omstændigheder benyttes, da der er fare for at hænge fast i stigbøjlerne, hvis man falder af.

Op- og afsadling:
Din underviser har ikke altid mulighed for, at hjælpe dig med at sadle op eller af, da han/hun ikke kan gå fra sit hold. Det er måske heller ikke altid, at du selv skal sadle op, hvis ponyen/hesten har gået på det forrige hold. Alligevel skal du møde et kvarter før ridetimen starter, så du eventuelt kan nå at strigle og sadle op.
Hvis du er for lille til at sadle op/af, må dine forældre hjælpe dig. Hvis de ikke kan eller er bange for heste, vil der, hvis I spørger pænt, altid være hjælp at få hos andre i stalden.
Der afholdes løbende ryttermærkeundervisning, hvor både du og dine forældre har mulighed for, at lære disse ting. Her lærer I også, at omgås heste på en forsvarlig måde. Når ryttermærkeundervisningen starter op, vil det fremgå af hjemmesiden.

Det er i øvrigt dine forældres ansvar, at holde opsyn med dig i stalden, hvis du er under 10 år, medmindre andet er aftalt.
Der afholdes sikkerhedskursus ca. hvert tredje år. Sikkerhedskurset er obligatorisk for elever, som har part på en rideskolehest.

Afbud:

Ved afbud eller frameldinger kan der skrives en sms, indtales en besked på klubbens mobil: 23 98 74 34, eller skrives i klubbens medlemsgruppe på Facebook: BELS-Medlemmer

Ferie & fridage

Som en tommelfingerregel følger Bellingegård skolernes ferier og fridage. Da der kan være ændringer, bør du altid holde dig orienteret hos din underviser.
Hvis klubben, pga. sygdom hos heste eller personale, ikke er i stand til at gennemføre undervisningen og må aflyse, vil I naturligvis få pengene refunderet.
Er det Jer selv, der aflyser, får I ikke refusion, da underviseren stadig skal have sin løn.
Aflyses undervisningen pga. vejret, vil der ej hellere ske refusion.
Ferier og helligdage er modregnet i priserne.

Vedr. holdskifte

Ønsker du at skifte hold til en anden tid/dag, kan du maile til os eller tage en snak med underviseren.

Ridehusplan

Se forsiden