Seneste Nyheder

Kalender kommende aktiviteter

Klik her for at oprette en profil

Opstaldning på Bellingegård

For at være opstaldet på Bellingegård skal man, før hestens ankomst, have underskrevet en opstaldningskontrakt, meldt sig ind i klubben samt have betalt boksleje og depositum for boksen. Opstaldningskontrakten skal sikre at vi, før hestens flytter ind, er enige om, hvilke regler der er gældende på Bellingegård samt hvem der har ansvaret for alt, hvad der vedrøre hestens sikkerhed, sundhed og trivsel.
Som pensionær forpligter man sig til at overholde klubbens sikkerheds- samt ordensreglement.

Før kontraktens indgåelse, er det hesteejerens pligt, at oplyse, hvis der er særlige forhold omkring fodring/håndteringen af hesten, eksempelvis om hesten har allergi, er krybbebidder, væver eller. lign. Særlige forhold påføres opstaldningskontrakten. Bestyrelsen forbeholder sig retten til, at godkende eller afvise opstaldning.

Vi tilbyder:

• dejlige store, lyse og åbne bokse
  • fodring 3 x dagligt i vinterhalvåret
  • Vandkopper på vinterfoldene m. tempereret vand
  • obligatorisk døgnfold på græs fra 1. juli- 15. august (der kan aftales andet ved særlige behov eller med dyrlægeerklæring)
    Ønsker man døgnfold før og efter denne periode, er dette muligt, også på græs, så længe græsset tillader det, dog ikke tidligere end 1. marts eller senere end 1. oktober
  • fodergang med plads til eget foder/gulerødder
  • 20x60 ridehus med spejl på hele kortsiden, rytterstue og café
  • 2 udendørs ridebaner
  • vaskerum
  • rytterstue med varme og køkken, som kan benyttes af alle
  • aflåst sadelrum
  • begrænset plads til opbevaring af eget/indkøbt hø/wrap. Wrap opbevares udendørs.
  • frøgræshalm ad libitum på foldene i vinterperioden.
  • halm, wrap og træpiller kan tilkøbes efter gældende prisliste
  • mulighed for tilkøb af ekstra ydelser som udmugning, dækkenskift osv, se gældende prisliste
  • Skovkort til Corselitze skovens ridestier er inkluderet i opstaldningen

I hverdagene bliver stalden passet af Maria Hyldgaard. Hvis man som pensionær har brug for at Maria gør noget specielt, f.eks. ved smed eller dyrlægebesøg, er det vigtigt at det går gennem den opstaldningsansvarlige (send en sms), som har overblik over hvilke arbejdsopgaver Maria har de forskellige dage. Derved letter det planlægningen af hendes arbejdsdag.

I weekender/ferier og helligdage er der et weekendteam, som lukker hestene ud og ind, samt fodrer og strøer og sikrer at der forefindes vand samt frøgræs på foldene.
Fredag/weekender/ferier og helligdage er det pensionærer og parter der har aftenfoder- og rengøringsvagter. Man sørger for at fodre til aften samt for rengøring af rytterstue, bryggers samt toilet m. gang.

Har du spørgsmål ang. opstaldningen, skal du henvende dig til opstaldningsansvarlige: Tina Leire på tlf. 2329 8728.

Vagtplaner

Husk at skrive ændringer på vagtplanen,
der hænger i stalden, hvis I bytter vagter.

Staldmøder

Referat af staldmøde d. 18.01.17Referat af staldmøde d. 14.09.16
Referat af staldmøde d. 23.09.15Referat af staldmøde d. 13.05.15
Referat af staldmøde d.27.08.14