Medlemskontingent

Info
Aktivt medlemskab af Bellingegård Sportsrideklub er obligatorisk for alle, som får undervisning, rider på Bellingegård eller starter stævner for Bellingegård. Medlemskontingentet skal derfor betales før du kan købe andre ydelser.

Passivt medlemskab er et støttemedlemskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

KP
Medlemskontingent passive. Dette medlemskab er et støttemedlemskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.
Tilmeldte: 4/2000
Betalingsplan: Helårligt 01.01
Ratepris : 300 kr.
Rabat ved tilmelding: 50 %
Tilmeldingspris: 150 kr.

MKA
Kontingent Junior aktive medlemmer. Dette kontingent skal betales af alle, der rider på Bellingegård, eller starter stævner for BELS.
Tilmeldte: 6/2000
Betalingsplan: Helårligt 01.01